Bekijk ons op Facebook

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.20.25.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Remco van Oeffelen schreef op 11 juni 2018 om 20:28:
Samen met onze club de training in de Taunus gedaan. Ook mijn vrouw was mee. Kunnen allebei terug kijken op een geweldig weekend. Allemaal goede tips gekregen, en kunnen nu veiliger en met meer zelfvertrouwen door de bergen rijden. Gaan we zeker nog een keer herhalen.
Warner Rowaan schreef op 22 mei 2018 om 20:37:
Wij zijn met onze motor toer club "the Wolves" uit Schagen naar het Taurus gebergte geweest voor een berg training. Ik spreek voor me zelf als ik zeg dat ik dacht dat het rijden in deze omgeving wat we al meerder malen hadden gedaan, wel goed zat. Maar toch door de zeer goede begeleiding van Gerwin en Edwin met zeer nuttige tips en trucs, is mijn bewust wording en kennis niveau enorm gestegen. Onze hele groep was ontzettend tevreden met alles, het hotel de begeleiding en vooral de sfeer die er was. Er was gelijk al weer animo om nog een keer te gaan. Resume een top weekend.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘tot de volgende keer
Wim Buiting schreef op 22 mei 2018 om 18:13:
Dit jaar heb ik een bergtraining gevolgd in Schwarzwald. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. De trainer heeft mij op enige verkeerd aangeleerde rijgewoonten gewezen. Nadat ik mij daarop 3 dagen lang heb kunnen concentreren is het mij gelukt om de bochten technisch veel beter te nemen. Dit maakt het motorrijden nog leuker en minder vermoeiend. Voor volgend jaar heb ik mij dan ook direct voor de Dolomieten voor volgend jaar ingeschreven met de dringende wens om dezelfde instructeur te krijgen. Kortom veel waarde voor je geld en de groep was zeer leuk wat natuurlijk ook meegenomen is.
Chris van Wijk schreef op 22 mei 2018 om 16:22:
Taunus bergtraining van 19 t/m 21 mei 2018: Fantastisch weekend gehad, prachtige omgeving om het bochtenrijden beter onder de knie te krijgen. De instructeurs Erwin en Gerwin hebben ons uitstekend begeleid met tips & tricks en onder ander andere met het afleren van verkeerde zichtlijnen. S'avonds werd in een ontspannen sfeer de theorie en de gemaakte videos besproken. Goed om je nog meer bewust te zijn van zien en gezien te worden. Hoe dan ook, er gaan binnen de club nu al stemmen op om dit te herhalen, we zijn enthousiast!
Bart Jan Bootsma schreef op 6 september 2017 om 08:55:
Taunus weekend 1 tm 3 september 2017. De mooie aanbieding voor de laatste rit van het jaar die kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Aanrijden met de groep was snel en een goede oefening voor mijn buik en arm spieren op de Shadow 1100 ACE zonder windscherm. Zoals zo vaak een leuke groep motorrijders en na de kennismakingsrit in de tweede groep (grp. C want er bestond geen grp. A voor psychologische redenen). Groep 2 is niet zo snel maar technisch zeer begaafd en daar gaat het natuurlijk om. De eerste dag weer een beetje in komen waarbij wij werden overvallen door een hoosbui van categorie 5. Gelukkig zaten wij toen lekker koffie te drinken maar moesten er op een gegeven moment toch door heen. De romantiek van het motorrijden zullen we maar zeggen! Mooie routes waarbij dag twee met de oversteek over de Rijn altijd mooi blijft. Er is echter รฉรฉn kritische noot, bij de 1ste koffie stop had de uitbater geen apfelstrudel, voor ons als hongerige motorrijders een teleurstelling. De smalle weg omhoog met de haarspeldbochten maakte weer een hoop goed. Kees (instructeur) en mederijders, ik wil jullie bedanken voor de gezelligheid en veilige kilometers. Wellicht tot ziens!
Harry Wieman schreef op 30 juli 2017 om 20:08:
De training in de Dolomieten is alweer enige weken geleden maar ik denk er met plezier aan terug. Alles was weer tot in de puntjes geregeld en het was een fijne groep om mee te rijden. Instructeur Marco, die een collega bleek, was eer goede rustige instructeur waarvan ik veel heb opgestoken en die het in zich had om je vertrouwen te geven. Het hotel en de bediening was geweldig. Ik heb daar een enorme gastvrijheid ervaren. De groep bestond uit gezellige mensen en we hebben dan ook veel gelachen. de routes waren goed voorbereid en heeft ons naar leuke plekken gebracht en mooi stuurwerk opgeleverd. Hartelijk dank voor deze mooie ervaringen.
Martin Terwisscha van Scheltinga schreef op 29 juni 2017 om 14:53:
Eind mei voor de eerste keer meegegaan met een bergtraining, 5 dagen in het Zwarte Woud. Ik was benieuwd welke fouten ik mij zelf in 37 jaar motorrijden had aangeleerd. Nou, dat waren er wel een paar! Instructeur Wienny greep al snel in en na zijn aanbevelingen reed ik direct lekkerder door de bochten maar vooral ook veiliger door de bochten รจn de rechte einden en daar gaat het natuurlijk om! Wienny, enorm bedankt. En als je dan na een dagje heerlijk sturen terug in het hotel de gezelligheid van de hele groep ervaart, dan weet je dat je een paar geweldige dagen tegemoet gaat. Zo is ook gebleken, 5 geweldige dagen gehad (Jos bedankt voor het lachen!) en als je deels de terugreis alleen met de instructeur kan doen (nogmaals bedankt Wienny), heb ik een leerzame en zeer gezellige bergtraining achter de rug.
Olaf Collรฉe schreef op 15 mei 2017 om 16:50:
Zoals de onder twee staande verhalen was is het weer gezellig en leerzaam,ik kan niet anders zeggen.Groetjes olaf
Jos schreef op 14 mei 2017 om 10:53:
Vorig weekend de Eifel training gedaan (5-8mei). Net als Tineke, voor mij de tweede keer (vorige jaar de Harz gedaan). Ook ik heb veel geleerd. Ook toen het zondag regende, was het positief om met een nat wegdek vertrouwen op te bouwen in de vele bochten. De motor kan meer dan je denkt. Wat zit er toch veel tussen de oren..... Gerwin bedankt voor de waardevolle tips en feedback en de enthousiaste en leuke manier van instructie geven. Ook alle anderen bedankt voor de gezelligheid. Het was een leuke groep. Volgend jaar ga ik zeker weer proberen om mee te gaan, zowel om te leren als voor de gezelligheid.
Tineke schreef op 8 mei 2017 om 18:00:
Net terug uit de Eiffel van een bochten training en het was weer een heel goed weekend.Dit was de tweede en keer en het was weer een hele goede training, veel geleerd en de gezelligheid s avonds maakt het voor mij altijd weer een klein feestje. Met 22 mannen en ik als enige vrouw was het even wennen, maar ze waren allemaal even lief, zelfs toen ik tegen een ander aanreed. John bedankt dat je mij naar huis hebt gebracht omdat mijn motor gerepatrieerd moet worden, Gerwin je bent een schatje en je begeleiding was super, Winny bedankt voor het vele lachen s avonds๐Ÿ˜„ ik vond het erg gezellig.
Jos schreef op 4 oktober 2016 om 18:49:
Hi John, In mei ben ik mee geweest naar de Harz. Dat is prima bevallen met een leuke, kleine groep. Dus ik ga in 2017 wederom mee maar nu voor een ander gebied. Ik heb er nu al zin in!!!! groet, Jos
Sander Hulscher schreef op 8 september 2016 om 10:51:
Afgelopen weekend van 3 september voor de alweer ... 5e keer (!) mee met LCVM & wederom net zo tof als de vorige keren. Dit keer naar de Harz met op de 3e dag een mooie rit in Oost-Duitsland. Ondanks het slechte weer (dat kan zelfs John niet beรฏnvloeden ๐Ÿ˜‰) ENORM GAAF gereden & nog meer geleerd. Dat het regende was niet eens zo gek, want nu kregen wij mooie tips hoe om te gaan met nat wegdek, bochten, herfstbladeren, etc., etc. Op de terugweg voel je je gelijk een stuk zekerder van je motor en je eigen kunnen dan op de heenweg. Heerlijk! Ook de routes waren ontzettend mooi. Door John zelf geplot bij zijn eigen bezoeken daar, dus die ga je niet zo snel op Internet vinden ook. Ik ga zeker, zeer zeer zeker, nog een keer mee. Dik compliment voor alles aan de organisatie en de trainers & tot de volgende keer ๐Ÿ˜ƒ
Alexander schreef op 4 augustus 2016 om 11:19:
In de nieuwsbrief van augustus 2016 een stukje over geluidsmetingen. Volgens mij een goede zaak om te controleren op (teveel) lawaai. Helaas zijn er nog veel rijders die het VET vinden als ze lawaai produceren, meestal met overlast tot gevolg. Je zal maar rustig willen wonen en eindelijk die plek gevonden hebben en dan blijken er rijders dat gebied ook te willen gebruiken, met VET overlast. Misschien tijd voor een bewustwordings campagne? is een gesprek nog mogelijk naast jouw motor bij 3000 RPM?
Co Kessen schreef op 29 mei 2016 om 14:04:
Dit jaar voor de 5de keer een bergtraining gevolgd. Voor de 4de keer bij de LCVM, 3 x in het Taunusgebergte (2011, 2012 en 2013) en nu in de Harz (20-23 mei 2016). Het was wederom een geweldig leerzame periode met prettige, maar vooral deskundige instructeurs, die ons op uitstekende het eea hebben bijgebracht. Een bijkomend pluspunt was dat de weergoden ons gunstig gezind waren. Een prima manier om een motorseizoen te beginnen. Bij een 5de keer wordt het weer het Taunusgebergte ipv de Harz. John, Roland en Marco bedankt voor de instructie, de aanwijzingen/adviezen en de gezelligheid. Voor zover nog niet duidelijk: deze cursus is een aanrader.
LCVM schreef op 24 februari 2016 om 17:09:
We hebben sinds kort een nieuwe website. Daarbij kon niet alles worden overgezet omdat voor de opzet van de nieuwe website een ander programma wordt gebruikt. Maar we bouwen weer een nieuwe bibliotheek op. Zowel met nieuwe onderwerpen als met eerder behandelde zaken maar dan uiteraard geactualiseerd.
Hans Fieman schreef op 24 februari 2016 om 17:03:
Waar zijn alle mooie hoofdstukken met tips en informatie gebleven, vindt jammer dat dit weg is kon je af en toe nog eens teruglezen wat erg leerzaam was. Vriendelijke groet, Hans Fieman
LCVM schreef op 7 oktober 2015 om 11:01:
In verband met het overzetten van de berichten vanuit de oude website naar de nieuwe website kunnen de tijdstippen van inzending gelijk zijn (namelijk het tijdstip waarop de berichten zijn overgezet)
P. van Leijden schreef op 29 september 2015 om 21:14:
In april 2015 een leerzame LCVM auto-training gevolgd in het Taunusgebergte Duitsland.Goede instructeur en gezellige groep, top! Voor herhaling vatbaar.
Nicole schreef op 23 augustus 2015 om 13:01:
Voor de tweede maal naar Schwarzwald, niet als motorrijd(st)er maar gewoon omdat het ontzettend leuk is deze enthousiaste groep te vergezellen. Uit de theoretische lessen ?s avonds is ook voor de niet motorrijder voldoende nuttige bruikbare verkeerskennis te putten, men gaat ook veel meer respect hebben en rekening houden met deze kwetsbare weggebruikers. Het Zwarte Woud biedt mooie wandelroutes, zelf heb ik dit jaar het genoegen van de e-Bike ontdekt. Gedreven instructeurs, het gezellige samenzijn, een verzorgd hotel, lekker eten, een fantastische sfeer en dit alles onder de deskundige leiding van John : ik kijk reeds uit naar de volgende uitstap.
Cees schreef op 19 augustus 2015 om 19:54:
Zwarte Woud augustus 2015. Na 2 trainingen in 2013 nu mijn 3de! Deze training was nodig, het bleek dat ik het vertrouwen in de regen kwijt was. Dat is nu weer terug! John in de Taunus, Arno in de Dolomieten en nu Gerwin in het Zwarte Woud. Hij maakte mij er attent op dat het eventueel nog sneller kan in de bochten! Net als de vorige keren was het goed verzorgd, erg gezellig en heb ik opnieuw leuke mensen ontmoet.