Elke maand verschijnt er een Nieuwsbrief op de website van LCVM.  Als je maandelijks een bericht wilt ontvangen als een nieuwe Nieuwsbrief op onze website te lezen is ga dan naar onze Facebook-pagina via de link onderaan dit bericht en klik op het duimpje, dat je onze Facebook-pagina leuk vindt.

Indien je de berichten niet meer wilt ontvangen, is dit een kwestie van wederom naar onze Facebook-pagina gaan en aanklikken, dat je het niet meer leuk vindt.

Heb je geen Facebook, dan is dit geen probleem. Stuur ons in dat geval een mail (info@lcvm.nl) met als onderwerp: Aanmelden Nieuwsbrief.

Je krijgt dan per email een bericht dat er een nieuwe Nieuwsbrief op onze website staat. Wil je de emails niet meer ontvangen, dan klik je onderaan het mailtje dat je maandelijks ontvangt op “Unsubscribe” en dan wordt je emailadres automatisch van de verzendlijst verwijderd.

Klik hier om ons op Facebook te bekijken

0 1.04 K